Watch amazing videos from the world of extreme sports in HD. Portal dedicated to videos, pictures and articles about extreme sports. This site is not just for those who are engaged in this extreme fun, but also for those who do prefer to watch from the comfort of your living room.


The Art of Flight
 je jeden z nejlepších snowboardových filmů co kdy byl natočen. Tvůrci celého filmu jsou Brain Farm, Red Bull Media House, Quicksilver a mnoho dalších velkých jmen ze světa snowboardingu. Zde je celý film zdarma ke stažení v HD rozlišení. 

                    

   ________________________________________________________________________________________ 

The Art of Flight -  Red Bull
Release: 2011
Size: 2,46 GB
Labels: Snowboarding
Official trailer:

Download full movie


Travis Rice vytvořil k filmu také velkoformátovou fotografickou publikaci s jedinečnými záběry a exkluzivními příběhy z filmování „The Art of Flight“. Součástí této knihy, vydané v omezené sérii 5000 kusů, bude i film „The Art of Flight“ na Blu-ray™ i DVD; kromě toho jsou knihy individuálně číslovány a orazítkovány a prodávají se ve speciální sběratelské krabici. K zakoupení budou na ve vybraných obchodech Quiksilver.



Jezdci: Travis Rice, John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Jake Blauvelt, Nicolas Muller a další.
Lokace: Jackson Hole, Alaska, Chile, Aspen, Patagonia, British Columbia.




Nejpodstatnější stránkou filmu je ale obraz samotný, neuvěřitelné záběry umožnila nejnovější filmařská technika, speciálně dvě nové “hračky” v rukách Curta Morgana a jeho teamu. Cineflex V14 HD Camera System, která byla původně vyvinutá pro americkou armádu a její vrtulníky. Tento systém za pomoci gyroskopů dokonale stabilizuje uvnitř upevněnou HD kameru. Při jakýchkoliv otřesech helikoptéry nebo letadla se obraz ani nehne. 
Dále pak je to kamera Phantom Flex, která zvládá v jediné vteřině nabrat přes 2000 samostatných framů a díky tomu uvidíme v The Art of Flight neskutečné slow-motion záběry, kdy se prakticky zastaví čas.