Watch amazing videos from the world of extreme sports in HD. Portal dedicated to videos, pictures and articles about extreme sports. This site is not just for those who are engaged in this extreme fun, but also for those who do prefer to watch from the comfort of your living room.


Pražská premiéra filmu The Art of Flight za přítomnosti Travis Rice. Který celý megafilm The Arth of Flight uváděl. The Art of Flight je prostě největší snowboardová událost všech dob, a proto je zde ne tomto webu celý film ke stažení.


  


Pražská premiéra byla první z evropských premiér, který se osobně zúčastnil Travis Rice, ikona a motivátor celýho projektu. Travis, spolu s Marku Kosskim a Nicholasem Mülerem zahájili akci autogramiádou, při který stihli podepsat neuvěřitelný množství plakátů, nějaký ty snowboardy, iPhone a dokonce i Quiksilver shop, jako místo konání akce.
Download full movie 



Následoval rychlej přesun na press konferenci do Slovanskýho domu, kde jezdci hodinu odpovídali na všemožný otázky médií. Po krátkym odpočinku už na ně před dveřmi do multiplexu čekal dav fanoušků. I na ně si jezdci našli čas, přivítali je a pustili do kinosálů s celkovou kapacitou 1500 míst.

Jako třešnička na dortu pak akci zakončila afterparty, na které měli barmani na sedmi barech plný ruce práce, aby vyhověli všem drinkuchtivejm a partichtivejm lidičkám, z čeho si můžete utvořit obrázek, jaká byla na místě atmosféra.
Promítání filmu na obrovském plátně s perfektním zvukem se nedá dostatečně popsat, ale byl to zážitek o několik stupňů intenzivnější, než když si film pustíte doma na obrazovce televize nebo notebooku.


Překonává hranice svých možností, překvapí ale skromným vystupováním a bezprostředností. A též střízlivým přístupem k riziku. "Základem je opatrnost a realistické zhodnocení situace," vzkázal i českým snowboardistům Travis Rice přes Xman.cz ve čtvrtek, kdy v Praze uváděl svůj superfilm The Art of Flight.