Watch amazing videos from the world of extreme sports in HD. Portal dedicated to videos, pictures and articles about extreme sports. This site is not just for those who are engaged in this extreme fun, but also for those who do prefer to watch from the comfort of your living room.


Way Back Home
, Tak je nazvané video talentovaného bikera Dannyho MacAskilla, který na kole dokáže neuvěřitelné věci. Příběh o návratu z Edinburgu do svého rodného městečka Dunvegan nacházející se na ostrově Isle of Skye.



Danny v tomto kousku velice netradičním způsobem kombinuje své trialové dovednosti s dokonalou kamerou a neobvyklým prostředím. Nebývá zvykem, aby se kolem trialového videa strhla tak velká vlna ohlasů, ovšem to, co Danny ve svém videu předvádí a jaká místa si pro své ježdění vybírá je opravdu neskutečné.




Way Back Home kombinuje trial, MTB a street v Edinburghu, ve skotských horách „cestou domů“ a v Dannyho rodném městě Dunvegan na ostrově Skye. Na této cestě Dannyho doprovázel jeho velice blízký přítel a kameraman Dave Sowerby. Spolu pak oba vybírali ty nejzajímavější místa, kde posléze probíhalo natáčení. Starodávné hrady, přístavy, opuštěné vojenské bunkry, skoky přes všelijaké skály, mosty. zídky a ohromující přírodní scenérie dalekého, deštivého a chladného Skotska. Celá cesta vás dovede až do městečka Dunvegan, kde Danny před mnoha lety s bikem začínal.